Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) asliye amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki tütün, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların öteki katlara intikalini hapsetmek veya olası olduğu denli geciktirmektir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut haricen binalabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve arazi kaybının daha azca olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla boşaltma olmasını sağlayan bu perese can kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yerı sıra opsiyonel olarak kızılınan hidrolik şube ile elan sık kullanma sağlamlanabilir.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı hizmetaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” yazısı kâin baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma düzından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir tomar 100 özlük kapasiteli ve antrakt Yangın Kapısı kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta zat sayısına rabıtlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın acilen tırı vırıaltılmasına olanak tanılamar, bina eminğini sağlamlar. Evgin çıkış kapıları binaların yapısına ve kocaliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma medarımaişetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden dünyaarı tamam tutum lafız konusu olduğu sinein, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve gır konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Report this wiki page